STILLING LEDIG:

Elkjøp Fauske utvider staben og søker kjøkkendesigner

Er du interessert i interiør og design, elektronikk og smarte løsninger? Kan du tenke deg å tegne folks drømmekjøkken hver dag? Da bør du definitivt lese videre.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Elkjøp Fauske

Stillingstittel: Kjøkkendesigner / hvitevareselger

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fauske

Søknadsfrist: 03.10.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Elkjøp er Nordens største aktør innen forbrukerelektronikk og har butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene og Grønland. I Norge har vi varehus over hele landet, fra Lyngdal i sør til Hammerfest i nord. Selskapet har lang tradisjon og ble dannet helt tilbake i 1962. I dag er vi totalt 3.500 ansatte som alle jobber mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel. Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone, som er en av verdens største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Som kjøkkenselger hos oss er du flink til å kommunisere og oppnår gode resultater. Du liker å møte nye kunder og bryne deg på ulike oppgaver hver dag. Kreative løsninger og nøyaktighet er egenskaper du behersker, og som bidrar til at de som kjøper kjøkken hos deg anbefaler deg til naboen. Utstillingen ser alltid tipp topp ut når du er på vakt, og du har ingen problem med å jobbe selvstendig. Noe erfaring fra kjøkken- og hvitevaresalg kan være fordel, men ikke et krav.

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det. Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag – og å ha det artig i samme slengen.

Hos oss kommer du til å få god opplæring, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gode karrieremuligheter, finfine personalkjøpsordninger og supre forsikringsavtaler. Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss! Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen.


Passer denne stillingen for deg og dine kvalifikasjoner?

Send din søknad elektronisk via denne linken.

Søknadsfrist 3. oktober

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med store manager Frank Bakke på telefon 906 63 038


Powered by Labrador CMS