Om Heia Nord-Norge

Om Heia Nord-Norge

6 av 10 sier det er vanskelig å rekruttere. Det må vi gjøre noe med.


Nord-Norge har opplevd sterkere vekst enn resten av landet de siste tiårene.

Landsdelen har unike forutsetninger, ideer og fantastiske muligheter for videre utvikling og økonomisk vekst.

Det er bare ett stort problem:

Det er for få folk til å gjøre jobbene.


I 2019 snudde ti år med befolkningsvekst for Nord-Norge. Trenden fortsatte i 2020. På to år har vi blitt 4000 færre innbyggere.


Samtidig melder 62 prosent av arbeidsgiverne til Nav at tilgangen til kompetanse er vanskelig eller «svært vanskelig». Dette må vi, det nordnorske samfunnet og arbeidslivet, gjøre noe med. Og det finnes ikke ett svar alene på disse utfordringene.


Vårt svar er å lansere Heia Nord-Norge. Her skal vi samle spennende jobber. Vi vil hjelpe arbeidsgiverne med å fortelle sin historie til attraktive kandidater. Og levere effektiv rekruttering og kandidatsøk.


Alt på ett sted: En jobbportal med engasjerende innhold, intervjuer og lesestoff om næringsliv, arbeidsliv og samfunnsutvikling i nord.


Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Du kan alltid ta kontakt med oss på [email protected] eller telefon 777 29 700

Scenic View from Reinebringen Mountain in Lofoten, Norway

Vi går ut av corona med et stort heiarop for Nord-Norge.

Skal landsdelen lykkes må vi vinne kampen om talentene.

På en felles møteplass der mulighetene synes, historiene fortelles, engasjementet lever – og jobbmatchen skapes.


Bak selskapet står Kjartan Ridderseth og Gard Michalsen. Michalsen er partner og daglig leder, Ridderseth partner og faglig ansvarlig for rekruttering. Begge har et stort hjerte for Nord-Norge, og bak etableringen ligger et sterkt ønske om å bidra til vekst og utvikling i nord.


Gründerne jobbet sist sammen for tretten år siden i forbindelse med etablering av SortlandsAvisa. Siden har begge bygget erfaring og kompetanse både i og utenfor landsdelen. Nå vil vi bruke denne sammen – til det beste for Nord-Norge.Gjennom strategisk rekruttering vil Kjartan vise hvordan vi kan koble mulighetene med de beste hodene


Kjartan Ridderseth (42) er tidligere direktør for Lofotregionens arbeidsmarkedsbedrift, personalleder for Ballangen kommune og rådgiver ved Nav. Han er utdannet ved UIT Norges arktiske universitet og Nord universitet.


VISJONEN:  Kjartan er overbevist om at det er mulig leve fullgode liv i utviklende jobber i Nord-Norge. Dette skal han jobbe for å skaffe inspirerende eksempler på. Han glemmer ikke at det allerede fins mange gode hoder i nord, som gjennom en kobling med riktig arbeidsgiver kan gi en fantastisk effekt.


OM KJARTAN: Han er DNV-sertifisert for å drive rekruttering, og har blant annet skrevet masteroppgave (MBA) om strategisk rekruttering. Som personalleder i kommunal sektor har Kjartan jobbet med nettopp dette. Han har ledet arbeidsmarkedsbedrift og jobbet med både rekruttering og arbeidslivspolitikk.


HVA KAN HAN TILBY?  Kjartan vil møte utfordringer på en pragmatisk måte, og vil alltid kunne skissere løsninger på veien fremover. Innenfor personal og rekruttering har han spesiell tyngde i vurderingene av strategisk grep. Spør du Kjartan til råds – vil du få åpne, ærlige og kloke innspill på veien videre.


HVILKEN NORDLENDING ER KJARTAN? En hyggelig, oftest smilende, passe sprek nordlending – som er så glad i landsdelen at han nesten aldri reiser andre steder.


Empty article - Title

[email protected] / 970 06 787

Du kan følge Kjartan på:
LinkedIn
Instagram
Empty article - Title

Med kombinasjonen av den gode historien og digitale tryllekunster skal Gard få Nord-Norge på scenen


Gard Lehne Borch Michalsen (35) er tidligere sjefredaktør for E24, gründer av Medier24 og har vokst opp i nordnorske lokalaviser. Han har nesten fullført videregående skole og gått Forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark.


VISJONEN: Gard har et sterkt engasjement for Nord-Norge, næringsutviklingen og mulighetene i denne landsdelen. Med en fot i Oslo og minst én i nord ser han også hvor mye som ikke når fram. Og gjennom Heia Nord-Norge er målet å løfte fram historiene og jobbene i nord. Slik at landsdelen fortsatt kan vokse.


OM GARD: Gard vokste opp i Andøyposten, har jobbet for lokalaviser i hele Nord-Norge og er de seneste åra mest kjent som gründer av Medier24 og sjefredaktør for E24. Han er en hyppig brukt rikssynser, debattleder og foredragsholder. Gard trives med vekst, utvikling og lagbygging, og er DNV-sertifisert i rekruttering.


HVA KAN HAN TILBY? Gard er en analytisk og strategisk ordsmed, som vet hvordan budskapet kan nå ut til riktig målgruppe. Han kjenner betydningen av den gode historien, og kan kombinere det med kunnskap om kanalvalg og målrettet markedsføring i sosiale og digitale medier. Gard har kondis, og gir seg ikke før mål.


HVILKEN NORDLENDING ER GARD? En jovial, sprek, humørfylt nordlending - som isbader, trener crossfit og tidvis går lange turer baklengs.


[email protected] / 917 32 534


Hva kan vi tilby? Dette er vår produktportefølje

Trykk på overskriftene for å lese mer, på prisene for å bestille. Du kan også ta kontakt på [email protected]

Bedriftsprofil


Din egen side

Vi redigerer

Bedriftskarusell


1.900 kr / mnd

Stilling BASIS


Stillingsannonse

Stillingsbase

Målrettet synlighet


5.500 kr

Stilling PLUSS


Stillingsannonse

Stillingsbase

Ekstra synlighet

Stillingskarusell

Linkedin

Nyhetsbrev


7.900 kr

Rekruttering


R1 KANDIDATSØK:

Fullt søk

Vi tar kontakt

Flere kandidater


FULL REKRUTTERING:

Grundig jobbanalyse

Fullt søk

Administrasjon

Intervju og research

Hele prosessen


Ta kontakt!

Rådgivning


PR og media

Employer Branding

Annen rådgivning


Ta kontakt!


Her kan du skrive til oss:
Powered by Labrador CMS