HNN | Rådgivning, PR & strategi

Rådgivning, PR & strategi

Vi kan også tilby andre tjenester for din virksomhet.


Heia Nord-Norge skal bidra til vekst og utvikling i nord. Kjernen i jobbportalen er stillingsannonser, synlighet og rekruttering. Men noen ganger har du andre behov.


Vi bidrar gjerne til å løse dem også. Ønsker du råd til PR og mediehåndtering, Employer Branding eller andre problemstillinger? Ta gjerne kontakt om du tror vi kan bidra!Skal vi ta en prat? Ta kontakt på gard@hnn.no eller kjartan@hnn.no – eller ring 777 29 700


Vi skal få Nord-Norge opp på scenen – og kan hjelpe deg til å få fram din gode historie

Det er langt, dette landet, og de beste historiene kommer fra nord. Likevel når altfor få av dem fram i nasjonale medier. Dessverre.

Det er flere grunner til det. Noen ganger er det rett og slett tilfeldigheter og nyhetsbildet. Det kan skyldes innsalg som ikke trykker på de riktige knappene. Eller at du ikke selger inn saken din der den kan nå best ut. Dette kan vi hjelpe deg med.

Noen ganger ønsker du å fortelle din historie. Andre ganger er det historien som eier deg. Hva gjør du når nyhetsbildet og uforutsette hendelser tar kontroll – og et massivt medietrykk treffer dere?

Vi gir gjerne råd om hva du bør si – og hvordan.

TRENGER DU NOEN å sparre med rundt din PR, kommunikasjon og mediekontakt? Ta kontakt med Gard for en prat rundt dine behov.


Hvordan er ditt Employer Brand?

Uttrykket «Employer Branding» handler om virksomhetens standing i arbeidsmarkedet – ditt omdømme og merkevare som arbeidsgiver.

Hos arbeidsgivere som bygger en sterk merkevare, vil ansatte føle en stor grad av lojalitet, og det vil virke inn på kulturen.

I neste omgang kan det gjøre rekrutteringsprosesser lettere, tilfanget av kandidater bedre – og dermed større sannsynlighet for å finne den beste.

Hvordan bygger du din merkevare? Det er et spørsmål alle arbeidsgivere bør ha et bevisst forhold til. Samtidig handler ikke merkevarebygging først og fremst om markedsføring, men alt du gjør.

For eksempel er kandidatadministrasjon i prosesser en viktig del av din merkevare. Tar du godt vare på søkerne som ikke får jobb i denne runden – men kanskje kan bli det i neste omgang?

HVORDAN KAN DU bygge din merkevare som arbeidsgiver? Vi bistår i jakten på riktige spørsmål, gode svar og kloke strategier for å nå målet.


Har du kunnskapen, en god plan og riktig posisjon for å møte arbeidsmarkedet fremover?

Med millenials, generasjon Z og Alfa vil premissene i arbeidslivet endre seg – også for Nord-Norge. For noen tiår siden var man glad for å ha en jobb å gå til. I dag er verden på mange måter snudd på hodet:

Det er arbeidsgiver som må kjempe om de beste kandidatene.

Som arbeidsgiver er det kritisk viktig å få kommunisert hvilke fortrinn du kan tilby på kandidatenes karrierevei. Om du lykkes med denne kommunikasjonen, er du kommet langt på vei i kampen om talentene.

Du skal alltid ansette noen som er bedre enn deg selv, sier man. I Nord-Norge må vi anstrenge oss litt ekstra og posisjonere oss slik at vi kan få tak i de beste kandidatene - som kan utvikle landsdelen videre.

HAR DU EN rekrutteringsstrategi for de neste åra? Hvilke tiltak får deg nærmere målet? Vi hjelper deg hjerne i å løfte blikket både ut og frem.Hva kan vi tilby? Dette er vår produktportefølje

Trykk på overskriftene for å lese mer, på prisene for å bestille. Du kan også ta kontakt på heia@hnn.no

Bedriftsprofil


Din egen side

Vi redigerer

Bedriftskarusell


1.900 kr / mnd

Stilling BASIS


Stillingsannonse

Stillingsbase

Målrettet synlighet


5.500 kr

Stilling PLUSS


Stillingsannonse

Stillingsbase

Ekstra synlighet

Stillingskarusell

Linkedin

Nyhetsbrev


7.900 kr

Rekruttering


R1 KANDIDATSØK:

Fullt søk

Vi tar kontakt

Flere kandidater


FULL REKRUTTERING:

Grundig jobbanalyse

Fullt søk

Administrasjon

Intervju og research

Hele prosessen


Ta kontakt!

Rådgivning


PR og media

Employer Branding

Annen rådgivning


Ta kontakt!


Her kan du skrive til oss:
Powered by Labrador CMS