Heia Nord-Norge | Vi leverer kandidatsøk og rekrutteringstjenester tilpasset ditt behov


Rekruttering og kandidatsøk

Heia Nord-Norge leverer rekruttering for ditt behov. Vi kan gjøre kandidatsøk hvor dere fullfører prosessen selv. Eller vi kan bistå med full rekruttering fra A til Å.

Det viktigste målet med en rekruttering er å finne kompetanse og kolleger som kan styrke virksomheten. Gode prosesser har også et langsiktig mål om å bygge merkevare som arbeidsgiver.

Om målet er likt, kan behovet være ulikt. Derfor er våre prosesser alltid tilpasset deres behov. Samtidig har vi en oppskrift og metode vi tror på:

Til grunn for det meste vi gjør ligger vår unike og engasjerende historiefortelling og målrettet annonsering på sosiale medier. Dette i kombinasjon med et aktivt kandidatsøk har vist seg å være en veldig god oppskrift, som virker.

Alltid med en folkelig nordnorsk stil, i kombinasjon med anerkjent metodikk. Fire av våre ansatte er DNV-sertifiserte rekrutterere. Vi benytter også sertifiserte tester fra Assessio.

Bla videre for å lese mer om vår metodikk. Vi tar gjerne et uforpliktende møte for å bli kjent med dere!

Ta kontakt med Kjartan eller book et møte

Les mer om våre kunder, oppdrag og referanser

I 2023 har vi rekruttert til blant annet:

 direktør, Kontoret for voldsoffererstatning

regionsjefer, Optimera Nord og Midt / Nordland

kommunikasjonssjef, Bodø kommune

kommunalsjef helse og omsorg, Karlsøy kommune

daglig leder, Vesterålsrådet

daglig leder, Vesterålen friluftsråd

kommunalsjef teknisk og samfunnsutvikling, Sortland kommune

byggesaksbehandlere og naturforvalter, Sortland kommune

arealplanleggere og byggesaksbehandlere, Vågan kommune

ingeniører, Karlsøy kommune


Noen av rekrutteringene våre:Kandidatsøk. Når dere kan kjøre prosessen selv, men mangler kandidater

Mange er godt rigget for å fullføre en ansettelse. Dere er gjerne også best egnet, som spesialister på fag og egen virksomhet.

Det som mangler, er flere kandidater. Der kommer vi inn.

Med en kombinasjon av historiefortelling, markedsføring og aktivt søk, fremskaffer vi flere aktuelle navn til deres ledige jobb.

Vi screener også de aktive søkerne, og oppsummerer alle kandidater i en rapport til arbeidsgiver. Slik har dere et godt utgangspunkt for å fullføre ansettelsen selv.

Det er selvsagt også mulig med enkelte tjenester og ytterligere bistand i prosessen – for eksempel testing og referansesjekk.

Ta kontakt med Kjartan eller book et møteFull rekruttering. Når dere ønsker bistand og en god rådgiver gjennom hele prosessen

Noen ganger er det mer enn kandidater som mangler. Kapasitet til dialog, intervjuer og seleksjon kan være en kritisk faktor. Særlig for travle virksomheter med liten administrasjon.

Når vi bistår hele veien, får dere en faglig rådgiver som sikrer metodikk, kompetanse og den gode dialogen med kandidater. Vi kan ta de samtalene dere ikke har tid til – eller ikke ønsker å ta.

Videre prosess tilrettelegger vi alltid etter ønske. Vi kan enten lede intervjuene, eller ta en mer passiv rolle hvor dere fører.

Ta kontakt med Kjartan eller book et møte


Powered by Labrador CMS