Standing,Chairs,In,A,Row,,Yellow,Chair,Stands,Out,Among

Våre tjenesterHeia Nord-Norge er både et rekrutteringsbyrå, en jobbportal og et rådgivningsselskap.

Vi kan tilby alle tjenester knyttet til deres arbeid med rekruttering. Det være seg strategi og langsiktige planer, eller konkrete prosesser.

For noen er vi et innholdsbyrå og en annonsekanal. I andre oppdrag tar vi fullt ansvar for hele rekrutteringsprosessen.

Vi kan også levere annen kommunikasjon og PR-råd. Her jobber vi både på strategisk nivå og operativ bistand rundt konkrete budskap.


De syntes annonsen var så bra at de ikke kunne la være å søke!

Janne Sommerseth, oppvekstsjef i Lurøy 

Synlighet: Innhold

 

Gjennom engasjerende innhold er målet å gi passive kandidater et innblikk i virksomheten og mulighetene. Og dermed starte en prosess for et mulig framtidig jobbskifte.

På Heia Nord-Norge presenteres din stilling i et visuelt format som skiller seg ut. Dette kan vi kombinere med intervju, bedriftspresentasjon, lyd og video – alt for å skape dypere interesse og forståelse.

Les mer om våre stillingsprodukter og bedriftsprofil på Heia Nord-Norge


Norges Brannskole brukte Heia Nord-Norge til våre mange utlysninger i 2021, på både innholdsmarkedsføring og stillingsannonser. Samarbeidet og synligheten har vært veldig god for oss, og vi traff blink med våre nyansatte!

Berit Stemshaug, seksjonssjef Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

 

Synlighet: Distribusjon

 

Denne historien må vises til kandidatene du ønsker nå. Målet er å nå ut til dem gjennom både egne kanaler og målrettet markedsføring i sosiale medier.

Gode distribusjon er avhengig av godt innhold, en troverdig avsender – og riktig bruk av teknologien. I motsetning til datadrevet kandidatsøk, gjør vi manuelle, menneskelige vurderinger for alle kampanjer.

 

Rekruttering

 

Heia Nord-Norge mener solid forståelse av strategi og jobbinnhold er viktig for alle gode rekrutteringsprosesser. Derfor er grundig dialog med arbeidsgiver alltid første steg.

I vårt arbeid henger også rekruttering og synlighet uløselig sammen. Historiefortellingen åpner for den gode dialogen med de beste kandidatene.

Samtidig skal en god prosess løfte ansettelser fra magefølelse til kompetansefokus. Derfor følger vi DNV-GLs sertifiserte standard for rekruttering.

Les mer om rekruttering, ta kontakt med [email protected] eller trykk her for å booke et møte

 

Strategisk rådgivning

 

Den enkelte prosess har gjerne et kortsiktig mål – men bør bygge på en strategi og plan. Og alt dere gjør påvirker virksomhetens merkevare, deres «Employer Brand».

For virksomheter i Nord-Norge er det spesielt viktig å bygge posisjon som attraktiv arbeidsgiver, og kommunisere hvilke fortrinn dere kan tilby de beste kandidatene.

Vi jobber strategisk med arbeidsgivere over tid for å styrke deres posisjon. Våre råd handler ikke bare om synlighet på Heia Nord-Norge. Svaret vil ofte være en kombinasjon av egne kanaler, betalte plasseringer og medieomtale.

Ta kontakt med [email protected] eller trykk her for å booke et møte

 

PR og media

 

Hvordan kommer du på trykk? Hva svarer dere når pressen ringer?Er det mulig å forklare kompliserte budskap for allmennheten?

Disse spørsmålene kan vi hjelpe dere med å svare – både på et operativt og strategisk nivå. Partner og daglig leder Gard Michalsen har nær 20 års erfaring fra journalistikk og ledelse, sist som sjefredaktør i E24.

Våre svar er ikke mer kompliserte enn de trenger å være, og vi er opptatt av hvordan vi raskest mulig kan komme til målet.

Ta kontakt med Gard på e-post eller 91732534 for mer informasjon eller forespørsler.
Powered by Labrador CMS