Heia Nord-Norge | Våre tjenester


Våre produkter og tjenester

Heia Nord-Norge er et rekrutteringsbyrå, en jobbportal og et rådgivningsselskap. Vi forteller om muligheter og finner folk til disse.

Vi bistår med alt fra stillingsannonser, innholdsmarkedsføring og langsiktig merkevarebygging – til kandidatsøk og full rekruttering. Slik kan vi tilpasse alt vi gjør, og levere akkurat hva dere ønsker.

Samtidig har vi en oppskrift og metode vi tror på: Til grunn for det meste vi gjør ligger vår unike og engasjerende historiefortelling og målrettet annonsering på sosiale medier. Dette i kombinasjon med et aktivt kandidatsøk har vist seg å være en veldig god oppskrift, som virker.

Alltid med en folkelig nordnorsk stil, i kombinasjon med anerkjent metodikk. Fire av våre ansatte er DNV-sertifiserte rekrutterere. Vi benytter også sertifiserte tester fra Assessio.

Vi kan også levere kommunikasjon, tekster, PR, foredrag, konferanseledelse og lignende oppdrag.

Skal vi jobbe sammen?

Ta kontakt på heia@hnn.no

Eller send oss en enkel melding:
 

Innhold og distribusjon

Gjennom engasjerende innhold er målet å gi kandidater innsikt i virksomheten og skape nysgjerrighet for mulighetene. Og slik starte en prosess for et mulig jobbskifte.

Vi presenterer din stilling i et visuelt format som skiller seg ut. Dette kan vi kombinere med intervju, bedriftspresentasjon, lyd og video – alt for å skape dypere interesse og forståelse.

Denne historien må vises til de passive kanddiatene du ønsker å nå. Det gjør vi gjennom målrettet annonsering i flere kanaler.

Gode distribusjon er avhengig av godt innhold, en troverdig avsender – og kunnskapsrik bruk av teknologi. Vi gjør derfor unike vurderinger og oppsett for hver eneste kampanje.

Les mer om stillingsannonser og bedriftsprofil, eller ta kontakt på e-post

 

Kandidatsøk og rekruttering

 

Rekrutteringstjenester må selvsagt tilpasses selvsagt deres behov, ikke våre.

Ofte er dere god rigget til å gjennomføre selve prosessen. Det som mangler, er søkere. Derfor leverer vi gjerne rekruttering som kandidatsøk, hvor arbeidsgiver selv fullfører prosessen.

Vi kan selvsagt bistå gjennom en full rekrutteringsprosess, med blant annet intervjuer, testing, intervjuer og forhandlinger.

Uansett hvor vi avslutter, så er starten alltid like viktig. Det vil blant annet si grundig dialog og et oppstartsmøte som gir solid forståelse av virksomhetens strategi og jobbinnhold.

I vårt arbeid henger også rekruttering og markedsføring tett sammen. Historiefortellingen kan nå ut til aktive søkere, og åpner for den gode dialogen med de beste kandidatene.

Gode prosesser skal også løfte en ansettelse fra magefølelse til kompetansefokus. Derfor følger vi DNVs standard for rekruttering.

Les mer om rekruttering, ta kontakt med kjartan@hnn.no eller trykk her for å booke et møte

 

Strategisk rådgivning

 

Den enkelte prosess har gjerne et kortsiktig mål – men bør bygge på en strategi og plan. Og alt dere gjør påvirker virksomhetens merkevare, deres «Employer Brand».

For virksomheter i Nord-Norge er det spesielt viktig å bygge posisjon som attraktiv arbeidsgiver, og kommunisere hvilke fortrinn dere kan tilby de beste kandidatene.

Vi jobber helst strategisk med arbeidsgivere over tid for å styrke deres posisjon. Våre råd handler ikke bare om synlighet på Heia Nord-Norge. Svaret vil ofte være en kombinasjon av egne kanaler, betalte plasseringer og medieomtale.

Ta kontakt med gard@hnn.no eller trykk her for å booke et møte

 

PR og medie-håntering

 

Hvordan kommer dere på trykk? Hva svarer du når pressen ringer? Er det mulig å forklare kompliserte budskap for allmennheten?

Disse spørsmålene kan vi finne gode svar på, gjennom både råd og konkrete uttak. Partner Gard Michalsen har 20 års erfaring fra lokale medier og rikspresse, sist som sjefredaktør i E24.

God kommunikasjon er ikke mystisk, men vi må gjøre det riktige. Og våre svar er sjelden kompliserte: Vi er opptatt av hvordan vi raskest mulig kan komme til målet.

Ta kontakt med Gard på e-post, telefon 91732534 eller book et møte her

Vi har hatt god erfaring med å bruke Heia Nord-Norge for å formidle stillinger som ofte er lite kunnskap om. De forstår det kommunikasjonsfaglig godt og har god formidlingsevne – i tillegg til å tilby en god plattform for Nord-Norge.

Majken Hauknes
markedssjef i SpareBank 1 Helgeland

Sortland kommune fikk ny næringssjef vinteren 2022. Ved første ordinære utlysning fant vi ikke riktig kandidat, men med Heia Nord-Norge kom vi i mål.

Søk i kandidatbaser og kjennskap til aktuelle kandidater både lokalt og nasjonalt ga mange gode søkere å velge mellom. Vi er godt fornøyd med bistanden – og kandidaten, som leverte fra dag én.

Rita Johnsen
kommunedirektør i Sortland

Vi søkte etter ny kommunedirektør og opplevde at Heia Nord-Norge raskt forsto hvilke egenskaper Vadsø kommune var på jakt etter i vårt rekrutteringsprosess.

Dette klarte de å få frem i stillingsutlysningen og også i fremstøtene de hadde bla i sosiale medier. Jeg satt pris på deres kreativitet, at de var fleksibel og enkle å samarbeide med.

Wenche Pedersen
ordfører i Vadsø


Noen av arbeidsgiverne vi har jobbet sammen med på rekruttering:


Noen av kundene vi har jobbet med på innhold og stillingsannonser:

Powered by Labrador CMS