Standing,Chairs,In,A,Row,,Yellow,Chair,Stands,Out,Among

Våre tjenester

Heia Nord-Norge er et rekrutteringsbyrå, en jobbportal og et rådgivningsselskap.

Vi kan tilby alle tjenester knyttet til deres arbeid med stillingsannonser, Employer Branding, kandidatsøk og rekruttering.

Det vil si at for noen er vi en annonsekanal. Vi kan være et innholdsbyrå. Stadig oftere gjør vi kandidatsøk eller tar ansvar for hele prosessen.

Aller best jobber vi sammen med dere med en langsiktig strategi og merkevarebygging.

Vi kan også levere kommunikasjon, PR-rådgivning og andre tekstoppdrag.


Skal vi jobbe sammen?
Ta kontakt på [email protected], så kommer vi i gang!


De syntes annonsen var så bra at de ikke kunne la være å søke!

Janne Sommerseth, oppvekstsjef i Lurøy 

Synlighet: Innhold

Gjennom engasjerende innhold er målet å gi kandidater et innblikk i virksomheten og mulighetene. Og slik starte en prosess for et mulig jobbskifte.

Vi presenterer din stilling i et visuelt format som skiller seg ut. Dette kan vi kombinere med intervju, bedriftspresentasjon, lyd og video – alt for å skape dypere interesse og forståelse.

Les mer om stillingsannonser og bedriftsprofil, eller ta kontakt på e-post


Norges Brannskole brukte Heia Nord-Norge til våre mange utlysninger i 2021, på både innhold og stillingsannonser. Samarbeidet og synligheten har vært veldig god for oss, og vi traff blink med våre nyansatte!

Berit Stemshaug, seksjonssjef Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

 

Synlighet: Distribusjon

 

Denne historien må vises til de passive kanddiatene du ønsker å nå. Det gjør vi både gjennom egne kanaler og målrettet annonsering i flere kanaler.

Gode distribusjon er avhengig av godt innhold, en troverdig avsender – og kunnskapsrik bruk av teknologi. Vi gjør derfor unike vurderinger og oppsett av hver eneste annonsering.

 

Rekruttering

 

En solid forståelse av virksomhetens strategi og jobbinnhold er viktig for å levere gode prosesser. Derfor er grundig dialog med arbeidsgiver alltid første steg.

I vårt arbeid henger også rekruttering og synlighet tett sammen. Historiefortellingen kan nå ut til aktive søkere, og åpner for den gode dialogen med de beste kandidatene.

Gode prosesser skal også løfte en ansettelse fra magefølelse til fokus på kompetanse. Derfor følger vi DNVs sertifiserte for rekruttering.

Les mer om rekruttering, ta kontakt med [email protected] eller trykk her for å booke et møte

 

Strategisk rådgivning

 

Den enkelte prosess har gjerne et kortsiktig mål – men bør bygge på en strategi og plan. Og alt dere gjør påvirker virksomhetens merkevare, deres «Employer Brand».

For virksomheter i Nord-Norge er det spesielt viktig å bygge posisjon som attraktiv arbeidsgiver, og kommunisere hvilke fortrinn dere kan tilby de beste kandidatene.

Vi jobber strategisk med arbeidsgivere over tid for å styrke deres posisjon. Våre råd handler ikke bare om synlighet på Heia Nord-Norge. Svaret vil ofte være en kombinasjon av egne kanaler, betalte plasseringer og medieomtale.

Ta kontakt med [email protected] eller trykk her for å booke et møte

 

PR og media

 

Hvordan kommer dere på trykk? Hva svarer du når pressen ringer? Er det mulig å forklare kompliserte budskap for allmennheten?

Disse spørsmålene kan vi finne gode svar på, gjennom både gode råd og konkrete uttak. Partner og daglig leder Gard Michalsen har nær 20 års erfaring fra lokale medier og rikspresse, sist som sjefredaktør i E24.

God kommunikasjon er ikke mystisk, men vi må gjøre det riktig. Våre svar er sjelden kompliserte: Vi er opptatt av hvordan vi raskest mulig kan komme til målet.

Ta kontakt med Gard på e-post, telefon 91732534 eller book et møte her
Powered by Labrador CMS