Espen Bless Stenberg (41) går ombord på det hurtiggående toget til Heia Nord-Norge.

Den erfarne mediemannen Espen Bless Stenberg til Heia Nord-Norge: – Gleder meg til å fortelle de beste historiene

41-åringen ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent i selskapet. Bless Stenberg blir dermed ansatt nummer seks for jobbportalen og rekrutteringsbyrået.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

Espen Bless Stenberg (41) forlater pressen etter mange år: 1. november går han over til kommunikasjon og markedsføring, når han blir en del av Heia Nord-Norge. Harstadværingen er bosatt i Bodø, og blir dermed selskapets første ansatte i nordlandshovedstaden.

Heia Nord-Norge er både en jobbportal og et rekrutteringsbyrå. Selskapet leverer innholdsmarkedsføring for kunder, og forteller andre gode historier fra landsdelen.

Det siste skal det bli mer av, og Bless Stenberg gleder seg til å bidra:

– Jeg ser fram til å komme inn i et selskap med svært fremoverlente kolleger, som hver dag jobber for å finne kompetanse til landsdelen vi alle er så glade i. Nå forlater jeg et yrke som har vært en del av meg over halve livet, og det føles riktig å prøve noe nytt.

– I Heia Nord-Norge skal jeg bruke min kompetanse og min bakgrunn til å skape bolyst i hele landsdelen. Jeg gleder meg til å fortelle de beste historiene herfra.

Solid presseerfaring

Espen Bless Stenberg er «bare» 41 år, men har allerede nær 25 års erfaring fra den nordnorske mediebransjen. Det startet allerede i 1999 som frilanser for sporten i Harstad Tidende

Siden har han jobbet for aviser over hele landsdelen, og de siste ti årene i Nordlys, Avisa Nordland og Bodø Nu – sistnevnte et par år som redaktør.

Det siste året har pressemannen jobbet fra Bodø som journalist i mediehuset Watch Media, for bransjeavisene EiendomsWatch og EnergiWatch.

Nå vendes oppmerksomheten tilbake til egen landsdel.

– En stjernesignering

Daglig leder og medgründer Gard Michalsen i Heia Nord-Norge er meget fornøyd med rekrutteringen.

Selskapet har tidligere i høst ansatt to rådgivere, og melder altså allerede om høstens tredje ansettelse. Dermed teller selskapet snart seks årsverk.

– Vi søkte etter en «erfaren journalist skråstrek innholdsprodusent». Utlysningen var ambisiøs, og målet var å tiltrekke oss noen med både erfaring, nettverk og kompetanse på landsdelen. Og det har vi definitivt fått, sier Michalsen.

– Det er ikke mange som har en slik landsdelskompetanse, kombinert med en god penn og unik digital erfaring. Vi er sikre på at Espen både både vil lage mye godt innhold, og styrke produktet heianordnorge.no.

Store planer

Mer fart på innholdssiden bærer bud om sterkere ambisjoner, slår Michalsen fast:

– I perioder har vi nesten bare markedsføring på heianordnorge.no. Det er selvsagt også godt innhold og det er definitivt ikke noe problem at vi har mange kunder.

– Men vi har også en del ambisjoner for nettsidene, som vi ikke har klart å levere på ennå. Det handler både om mennesker, steder og faglig innhold om karriere, sier han.

Powered by Labrador CMS