Fra venstre: Gard Michalsen, Madeleine Moe, Kjartan Ridderseth, Elisabeth Aspevoll, Marit Nylund.

Heia Nord-Norge vokser videre: Styrker laget med Elisabeth og Marit

– Og flere skal det bli, sier gründerne Kjartan Ridderseth og Gard Michalsen.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

Rekrutteringsbyrået og jobbportalen Heia Nord-Norge fortsetter å fortelle historier og finne folk til nordnorske arbeidsgivere.

Flere oppdrag og kunder betyr behov for mer mannskap på eget dekk også. Nå har selskapet ansatt to nye kloke hoder:

  • 1. september begynte Elisabeth Aspevoll (34) i stilling som seniorrådgiver rekruttering. Hun kommer fra mange års erfaring med sivil rekruttering i Forsvaret.
  • Nylig ble også Marit Nylund (33) ansatt som rådgiver og researcher. Hun kommer fra stilling som jobbkonsulent i Fretex Jobb. Nylund begynner i jobben i løpet av høsten.

– Begge har solid kompetanse og engasjement som vi er sikre på kommer til å styrke Heia Nord-Norge fremover. Både på prosesser, leveranser og resultat for våre kunder, sier partner og rekrutterer Kjartan Ridderseth.

De nyansatte har begge vært gjennom grundige og litt utradisjonelle prosesser:

– Blant annet har vi utforsket «omvendt intervju», hvor kandidaten leder sitt eget intervju. slik får vi anledning til å observere dem i flere roller, sier han.

Ikke ferdig med å ansette

Begge de nyansatte bor i Harstad, hvor selskapet også har hovedkontor. 

Heia Nord-Norge teller snart fem faste ansatte. Enda flere skal det bli, sier gründerne:

– Vi er for tiden i sluttfasen av en ansettelse til, som vil gi oss mer kraft på innholdsproduksjon. Med den farta vi har nå er det nødvendig, slår de fast.

Med en til på laget kan selskapet telle seks årsverk før året er omme.

– Og vi tror ikke vi er ferdig med å vokse med dette. På langt nær, sier daglig leder Gard Michalsen.

Vil jobbe mer hands on

Elisabeth Aspevoll (34) fra Harstad har en bachelor i økonomi og ledelse fra UiT Harstad, og har jobbet 11 år i Forsvaret – med HR, lønn og sivil rekruttering. 

Der trivdes hun, men ble samtidig fristet av å jobbe enda tettere på rekrutteringsfaget.

Og kanskje nettopp det å gå fra en virksomhet med nær 20.000 ansatte – til en håndfull:

– Heia Nord-Norge er et friskt pust, og skiller seg fra mye av det jeg har vært vant til hittil i arbeidslivet. Det jeg gledet meg mest til var korte beslutningsveier, minimalt med byråkrati og å jobbe faktisk «hands on» med rekruttering, uten det store fokuset på forvaltning, sier hun.

– Etter noen uker sammen med denne gjengen er forventningene mine til en spenstig og spennende arbeidshverdag så absolutt innfridd, fortsetter hun.

– Elisabeth har en solid erfaring fra HR og rekrutteringsarbeid i statlig sektor. Heia Nord-Norge har jobbet en god del med offentlige rekrutteringsprosesser, og Elisabeth vil helt klart forsterke oss i disse prosessene, sier Kjartan Ridderseth.

Vil du snakke med Elisabeth? Send en e-post!

Vekket interesse og engasjement

Mens Elisabeth er på plass allerede, begynner Marit Nylund (33) senere i høst. Hun har svennebrev og erfaring som frisør. 

Senere tok hun en bachelor i tegnspråk og tolking ved NTNU, og har jobbet som tegnspråktolk.

Siden 2020 har hun vært jobbkonsulent i Fretex Jobb i Harstad. Her har hun jobbet med karriereutvikling og vært i nær kontakt med arbeidsgivere for å finne jobbmatch.

Det har gitt innsikt og tett kontakt med arbeidsmarkedet i regionen. Noe som har gitt mersmak, og særlig da muligheten i Heia Nord-Norge dukket opp:

– Den første kontakten med selskapet vekket en spesiell interesse hos meg. De er en veldig engasjerende, målbevisst og ujålete gjeng, med mangfoldig bakgrunn og kompetanse, sier Nylund.

– Samtidig gjør selvsagt et viktig oppdrag og arbeidsoppgaver som ligger mitt hjerte nært. Jeg ser fram til å jobbe i et miljø med stort engasjement for landsdelen, og synliggjøre mulighetene som finnes her!

Powered by Labrador CMS