FLYTTET, PLANLEGGER OG BYGGER: Karoline Almås Sørensen (33) er ny redaktør i Finnmarken. I Kvalsund planlegges en ny gigantfabrikk for ammoniakk. Og en engasjert Petter Stordalen bygger for tiden flere hoteller i nord. Denne uka åpnet Quality Hotel Ramsalt i Bodø.

Heia! Her er minst 9 positive nyheter fra Nord-Norge

Les vårt første nyhetsbrev – og meld deg på for å få det neste.

Publisert Sist oppdatert

Heia Nord-Norge skal ikke bli noen tradisjonell avis. Det fins heldigvis mange gode lokalaviser her nord, og sterke distriktskontor for NRK, som alle leverer en solid nyhetsdekning både lokalt og regionalt.

Men vi skal by på gode historier, intervjuer og kommentarer som er litt utenfor det løpende nyhetsbildet. Portalen skal fylles med engasjerende og interessant innhold. Og vi tror det fins et udekket behov til:

For deg som liker å følge med i nordnorsk næringsliv og arbeidsliv, men ikke har mulighet til å følge alle mediene hver eneste dag. Her skal vi prøve å samle de beste, viktigste og mest positive nyhetene fra Nord-Norge i vårt ukentlige nyhetsbrev. Kombinert med tips til spennende jobber og lesetips fra vårt eget innhold.

Søndag 6. juni kom første utgave. Det kan du lese under – i eget vindu her. For å melde deg på nyhetsbrevet, kan du bruke boksen over, eller dette skjemaet.

God lesing – og kom gjerne med tilbakemeldinger! De kan du sende rett til gard@hnn.no.


Powered by Labrador CMS