Har du 2,5 millioner kroner, kan denne eneboligen på Arnøya bli din.

Sjarmerende småbruk eller splitter nye leiligheter? Her er 7 eksempler på hva du kan kjøpe i Nord-Troms

Et raskt søk på Finn viser stor bredde i boligtilbudet for den som ser nordover.

Publisert Sist oppdatert
Heia! Husk å følge oss på Facebook:

Nå skal det sies at de fleste som ser nordover, kanskje ikke vil kjøpe bolig med en gang.

Og den som vil leie, vil fort bli overrasket. Finn.no er knapt nok stedet å lete da. Her går det stort sett i Facebook-grupper som denne – eller på folkemunne og kjentskap.

Men for deg som etterhvert vil kjøpe et sted å bo, er markedet mange hakk synligere.

Her er det Finn-søk som gjelder. Og et tilfeldig søk i slutten av februar, viser 42 annonser for de seks kommunene Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord.

Hva finner du i det søket? Det er mange svar på det spørsmålet. Her er 7 eksempler:

1. Ja, du kan kjøpe enkle og moderne leiligheter her

For eksempel en helt ny (2020) leilighet rett utenfor Storslett sentrum i Nordreisa. Her får du god plass, to soverom og egen garasje til 3,290 millioner kroner.

Altså omtrent hva garasjen ville kostet i Oslo sentrum.

2. Solid og sentrumsnær enebolig til under 5 millioner kroner

Trenger du mer plass? Et steinkast fra Storslett sentrum får du en enebolig med 277 kvadratmeter bruksareal, 3 etasjer og 4 soverom til prisantydning 4,8 millioner kroner.

3. Sjarmerende enebolig en liten kjøretur unna

Er du mest opptatt av god plass rundt huset, er kanskje Reisadalen stedet. Her får du en velholdt enebolig med fire soverom, fire uteboder og store friarealer.

4. Ser du fremover? Snart bygges disse tomannsboligene

Nysted AS skal snart bygge to stykk tomannsboliger i et helt nytt boligfelt på Oldersletta, i Storfjord. Her blir det 3 soverom i et topp moderne nybygg – til 3,5 millioner kroner.

5. Denne utsikten og 5 soverom får du for 1,4 millioner

Utsikten ligger i Djupvika, et kvarters kjøretur fra Olderdalen, kommunesenteret i Kåfjord. Boligen er av eldre årgang, men fullt beboelig. Og har prisantydning 1,4 millioner kroner.


6. Spektakulær enebolig med 75 mål tomt, naust og jacuzzi

På Arnøya i Skjervøy ligger denne romslige eneboligen fra 2014 på nær 200 kvadratmeter. Enda romsligere er eiendommen, som strekker seg fra fjæra til langt opp på fjellet. Med på kjøpet får du dobbelgarasje, naust og stor terrasse med jacuzzi. Til 2,5 millioner kroner.


7. Eller kanskje en ombygd skole på 750 kvadrameter?

Av de mer spesielle objektene er denne tidligere skolen i Lyngen. Her er det 17 soverom, flere bad, badstu og plass nok for de fleste. Prisantydning: 4,990 millioner kroner.


Bonus? Nedlagt gårdsbruk med 300 mål tomt til halv million

Har du lyst på god plass og mye arbeid, er kanskje dette småbruket i Kåfjord noe for deg. Men det hører med til historien at boligen nok fremstår som ikke helt beboelig. Til gjengjeld har den store eiendommen en prisantydning på beskjedne 550.000 kroner.

Powered by Labrador CMS