Rekruttert av Heia Nord-Norge:

Melissa Wolfram er glad for mulighetene den nordnorske naturen byr på.

Fra Skanska til LNS: Melissa Wolfram blir anleggsleder på gruveprosjekt

– Jobben på anlegg gir meg en frihet og fleksibilitet som er gull verdt, sier hun.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

– Jeg har vært i kontakt med LNS tidligere og har alltid tenkt at de er en spennende bedrift. Så da denne stillingen ble ledig var det midt i blinken, forteller en glad Melissa Wolfram.

Nord-Norges største anleggentreprenør LNS har den siste tiden ansatt mange nye kolleger og fortsetter veksten fra tidligere år.

26-åringen har tidligere vært ansatt som prosjektingeniør hos Skanskas tidligere asfaltavdeling, Skanska Industrial Solutions. Hun trer nå inn i stillingen som assisterende anleggsleder i LNS, på gruveprosjektet Niva 91 for Rana Gruber.

Fra Tyskland til Nord-Norge

Hun har flyttet til Norge fra Tyskland og er i dag bosatt i Kabelvåg. Den nye jobben innebærer det en del pendling, som gir Melissa en frihet hun ikke ville fått med en standard kontorjobb.

– Det er mye å finne på i Lofoten, spesielt for de som er interessert i friluftsliv. Jeg er glad i å gå på fjellet og å være ute i naturen, så livet på anlegg er helt perfekt for meg, sier Melissa.

Tidlig interesse

Da stillingen hos LNS ble lyst ut fattet hun interesse med en gang. Skanska hadde solgt sin asfaltavdeling til nye eiere, Melissa så etter nye utfordringer og stillingen hos LNS ble tilgjengelig i rett tid.

Hun har sin utdannelse fra University of Cooperative Educations i Glauchau, Tyskland.

Her studerte hun sivilingeniør med spesialisering innen anlegg og vegbygging – og med en entusiasme for store maskiner er en jobb i LNS muligens drømmejobben for Melissa.

Oppstarten har vært sømløs og fin for den nyansatte anleggslederen. Hun forteller at hun har stor respekt for kollegaene sine og prøver å lytte til de som har mye erfaring fra selskapet og tunnel faget.

Arbeidsoppgavene vil være mye av det hun har gjort tidligere, men nå skal hun bli ekspert på tunnelbygging og tunnel faget.

Godt ivaretatt

– Utdanning er viktig for arbeidet, men den virkelige læringen kommer i arbeidslivet. Det kan være overveldende å komme inn i ny stilling og et nytt fagfelt, men da er det viktig å være ydmyk og åpen om at det er ikke alt jeg kan, sier Melissa.

Hun berømmer LNS og Heia Nord-Norge for en god og effektivt prosess.

Kjartan Ridderseth har bistått LNS i hele rekrutteringen, hvor Melissa fikk jobbtilbud etter bare noen få uker.

– Jeg fikk godt oppfølgning og hadde mange samtaler med Heia Nord-Norge underveis. Han gjorde en god jobb med dette og jeg ble ivaretatt hele veien, sier Melissa med stor entusiasme.

Trenger du hjelp til å finne flinke folk?

Ta gjerne kontakt med partner og faglig ansvarlig Kjartan Ridderseth:

Powered by Labrador CMS