#nyjobb

Hun har jobbet hardt i mange år – nå blir Tina Elisabeth Dinesen (30) hotelldirektør i hjembyen.
Hun har jobbet hardt i mange år – nå blir Tina Elisabeth Dinesen (30) hotelldirektør i hjembyen.

Tina (30) hadde ingen planer om å flytte hjem. Så ble hun tagget på en stillingsannonse og fant drømmejobben

– Få så mye arbeidserfaring som mulig, er Tina Elisabeth Dinesens klare karriereråd. Nå flytter hun hjem etter mange års hardt arbeid i Stavanger, for å åpne nye Arctic Sea Hotel & Apartments i Hammerfest.

Publisert Sist oppdatert
Heia! Husk å følge oss på Facebook:

Gratulerer med ny jobb! Hvordan føles det?

– Tusen takk for det! Det føles veldig bra, nå klør det bare i fingrene etter å få komme i gang. Jeg gleder meg veldig!

Hva består jobben din av – hvordan blir arbeidshverdagen og oppgavene der?

– Arbeidshverdagen kommer til å bli spennende og variert. Det er så utrolig mye jeg får mulighet til i denne stillingen. Jeg kommer til å ha ansvar for den daglige driften på hotellet, samt personal, økonomi og markedsføring. Jeg får jo også gleden av å være med på å utvikle et helt nytt og unikt konsept i min egen hjemby.

Ny jobb: Tina Elisabeth Dinesen (30)

Bosted: For tiden Stavanger, snart Hammerfest

Aktuell: Begynner 1. november i jobb som hotelldirektør for Arctic Sea Hotel & Apartments i Hammerfest. Åpner etter planen februar 2022

Utdanning: Bachelor i hotelledelse ved Universitetet i Stavanger

Arbeidserfaring: Har jobbet som servitør, reiseleder og resepsjonist. Fra 2015 til 2020 i flere roller på Clarion Hotel Air i Stavanger, det siste året som hotellsjef på Clarion Hotell Stavanger.

Hvorfor hadde du lyst på denne jobben, og hvordan gikk du fram for å få den?

– Jeg hadde i utgangspunkter ingen planer om å flytte hjem, men så begynte flere av mine venner å tagge meg i stillingsannonsen, på Heia Nord-Norges Facebook-side. Slik fikk jeg øynene opp for prosjektet, og synes det virket veldig spennende.

Arctic Sea Hotel & Apartments åpner i vinter.
Arctic Sea Hotel & Apartments åpner i vinter.

– Jeg ble veldig nysgjerrig, og etter å ha tenkt en del i noen dager måtte jeg ta en telefon til eier av hotellet, Robert Drotningshaug. Vi hadde en god samtale og avtalte et møte til jeg kom hjem til Hammerfest på sommerferie. Samme dag som jeg kom hjem på ferie dro jeg innom for en prat – det endte med at jeg fikk et jobbtilbud før jeg dro derfra. Et jobbtilbud jeg bare ikke kunne si nei til!

Jakter du drømmejobben? Sjekk mulighetene på Heia Nord-Norge!

Hvis du spoler tilbake ti år: Hva var karriereplanen din da?

– For å være helt ærlig visste jeg ikke helt hva jeg ville for 10 år siden, så da søkte jeg jobb som reiseleder i Ving og dro til utlandet i to år. Da jeg kom tilbake var det ingen tvil om at det var hotellbransjen jeg ville inn i.

30-åringen forlater nå Stavanger etter seks år med studier og jobb.
30-åringen forlater nå Stavanger etter seks år med studier og jobb.

Hva har vært viktigst for deg – utdanning eller arbeidserfaring?

– For meg har arbeidserfaringen vært det viktigste, men jeg er og veldig glad for at jeg har tatt en utdannelse i tillegg. Jeg jobbet mye gjennom hele studiet, og siste året jobbet jeg 100 prosent som resepsjonssjef.

Hvilke gode råd vil du gi til andre som er under utdanning eller tidlig i karrieren?

– Jeg vil anbefale å få så mye arbeidserfaring som mulig, være fremoverlent og uredd. Aldri være redd for å fortelle og vise hva du vil. Og husk: Ansvar er noe du tar, ikke noe du får!

Hva er dine ambisjoner videre – har du funnet drømmejobben nå?

– Ja, jeg føler at jeg har fått drømmejobben nå og jeg vet at det finnes mange muligheter i denne stillingen. De største ambisjonene akkurat nå har jeg for hotellet!

Hva er ambisjonene for Arctic Sea Hotel & Apartments? Og hva tror du om reiselivet i Finnmark og Nord-Norge nå etter corona?

– Vi vil være med å styrke turistnæringen i Hammerfest og Finnmark generelt. Folk skal komme til Hammerfest på grunn av hotellet, og det vi kan tilby.

– Turistnæringen i Nord-Norge har fått mye godt ut av pandemien på grunn av ferierende nordmenn om sommeren. Målet for Hammerfest og Finnmark må være å få enda flere turister til å ta de ekstra milene for å komme helt nord. Og det dukker stadig opp nye aktører, som bidrar til et bredt turisttilbud!

Powered by Labrador CMS