Nordnorsk sommerfest under Arendalsuka 2022. Kommer du i år?

Vi zoomer ut – og inviterer til andre utgave av Nord-Norge-dagen på Arendalsuka

Hold av datoen og legg det inn i planleggingen: Nord-Norge-dagen 2023 blir torsdag ettermiddag 17. august under Arendalsuka på splitter nye M/S Brisen, som vil ligge sentralt plassert i Arendal.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

– Nord-Norge er en viktig region også for andre enn nordlendinger selv, og regionen blir stadig viktigere i verden, sier Jeanette Gundersen fra Kunnskapsbanken i SpareBank 1 Nord-Norge.

Mye har skjedd i verden som påvirker Nord-Norge det siste året.

Kraftsituasjonen, svensk og finsk NATO-medlemskap, endringer i rammebetingelser og et mer krevende investeringsmiljø.

– Nord-Norge er i en positiv utvikling. Det har aldri vært viktigere å løfte blikket og gripe mulighetene, sier Gundersen.

Er du med?

Vil du være med å bidra til dagen?

Vi ønsker oss gode medarrangører og partnere. Er dette interessant for dere?

Ta gjerne kontakt med:

  • Magnus Nystrand, partner i Corporate Communicationse-post eller 468 65 827
  • Gard Michalsen, partner i Heia Nord-Norgee-post eller 91732534

Ambisjon for 2023: Flere partnere, nye stemmer og stram regi

I årets program ønsker arrangørene å få med flere investormiljøer, flere unge, og ikke minst internasjonale stemmer og ansvarlige politikere.

Alt skal sys sammen med en enda strammere og mer gjennomarbeidet regi for 2023-versjonen.

­– I år ønsker vi å heve kvaliteten på arrangementene ytterligere, og satse mer på mobilisering og markedsføring for å skape engasjement og oppmerksomhet i forkant.

– Ingen gidder å delta på lange debatter uten mål og mening. Vi ser at de korte konseptene med stram og gjennomarbeidet regi vinner frem i mylderet under Arendalsuka, sier Kaia Tetlie, managing partner i Corporate Communications.

Stort potensial for nordnorske aktører under Arendalsuka

Arendalsuka kan fortone seg som et uoversiktlig mylder der det er vanskelig å holde oversikt, og er gode, sentrale arrangementslokaler er mangelvare. Spisestedene og overnattingsstedene er også mer presset for hvert år som går.

– Vi ønsker å tilrettelegge for at folk som aldri har deltatt før får en sømløs opplevelse, og gi informasjon til nordnorske aktører om hvordan deltakelse under Arendalsuka kan gi mest mulig effekt, sier Magnus Nystrand, partner i Corporate Communications.

Flere nordnorske næringslivsaktører er usikre på om de bør prioritere deltakelse under Arendalsuka.

– Arendalsuka har blitt en stadig viktigere møteplass for næringsliv og investorer. Det som før var en arena for de som jobber med politikk og kommunikasjon har nå blitt løftet til toppleder- og investornivå. Dette er minst like mye strategisk virksomhetskommunikasjon som politisk synlighet, sier Nystrand.

Stinn brakke i 2022

Nord-Norge-dagen skapte stor interesse og det var stinn brakke i fjor. Her ble en rekke tema dekket under bolkene «Ka skjer i Nord-Norge», «Syt og bæs», «Energieksplosjonen» og «En plass og bo og liv mellom husan».

Fra venstre: Jeanette Gundersen, Magnus Nystrand, Kaia Tetlie og Gard Michalsen.

– Vi hadde et 30-talls innledere med en spennende miks av næringslivsledere, «søringer» som satser i nord, politikere, LO-topper. Og ikke minst, Lars Bremnes bidro med sine perspektiver og sang på sommerfesten.

– Men det er også viktig å minne om at fjoråret var en pilotversjon. Vi er i ferd med å utvikle dette videre til å bli enda bedre, sier Kaia Tetlie.

Søker flere samarbeidspartnere

For å kunne gjennomføre og videreutvikle konseptet i 2023, er det avgjørende å få med gode medarrangører og partnere.

– Bak Nord-Norge-dagen står et partnerskap som vil fronte mulighetene i Nord-Norge. I år vil vi ha med oss et enda bredere fellesskap av partnere og støttespillere med særlig vekt på næringslivsaktører i både sør og nord.

– Om det er sikkerhet, kraft, mineraler, sjømat, bærekraftig turisme, IT, samferdsel, stedsutvikling, kunnskap eller kultur. Det er bare å ta kontakt for en prat – vi er på jakt etter flere medarrangører og partnere på ulike nivåer, sier partner og daglig leder Gard Michalsen i Heia Nord-Norge

  • Arrangørene bak Nord-Norge-dagen 2022 var rådgivningselskapet Corporate Communications (CC), jobbportalen og rekrutteringsbyrået Heia Nord-Norge og Samfunnsløftet fra Sparebanken Nord-Norge.
  • Torghatten, Aker Horizons, Energi i Nord, GreenH og Hurtigruten var med som partnere.

For mer info, kontakt gjerne

  • Magnus Nystrand, partner i Corporate Communications på e-post eller 468 65 827
  • Gard Michalsen, partner i Heia Nord-Norge på e-post eller 91732534
Powered by Labrador CMS