Verdensledende båtbygger ansetter erfaren ingeniørleder: Svein-Roar Myklevold til GMV

– Skal bidra til å videreutvikle systemer for ingeniører og ingeniørfaget, sier harstadværingen.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

PODKAST: Hør mer om GMV og mulighetene der!

For litt siden begynte 55-åringen som Engineering Manager i Grovfjord Mek. Verksted. Han har vært rekruttert gjennom Heia Nord-Norge, som for tiden søker kandidater til flere stillinger for selskapet.

GMV omsetter for et par hundre millioner kroner i året, og har spesialisert seg på både grønne båter og autonome fartøy.

Myklevold foran selskapets kontor i Harstad.
Myklevold foran selskapets kontor i Harstad.

Det krever mye god ingeniørkunst – og koordinering av denne. Her kommer Svein-Roar Myklevolds erfaring inn:

– Min jobb blir å bygge og videreutvikle systemer og rutiner for ingeniørfag og ingeniørene i GMV. Det handler om å se på hvordan vi jobber, kan vi gjøre ting enda bedre, og hvordan kan de forskjellige ingeniørfagene jobbe enda bedre sammen på tvers, sier han.

Liker båteventyret i Grovfjord

Myklevold har meget solid erfaring fra særlig olje og gass, og har jobbet for blant andre Altinex, Bergen Group og Aibel.

Han har også vært innom Nav Harstad som prosjektkoordinator. Og de siste årene har han vært daglig leder for HRS Metallco.

Nå går han altså løs på en ny erfaring og del av karrieren. 55-åringen hadde flere alternativer, men fant altså mulighetene i GMV aller mest interessant:

– Jeg liker at GMV er litt som kjerringa mot strømmen. Mange tenker at de må flytte alt ut i den store verden, fordi Norge er så dyrt. Men her bygger vi avanserte båter i en liten bygd langt mot nord. Sånt er en liten trigger for meg, sier Myklevold.

Verftet både designer, utvikler og bygger aller båtene sine selv. 55-åringen understreker at han nødvendigvis ikke skal gå inn i alle detaljene:

– Som ingeniør begynner jeg vel å gå ut på dato snart. Men jeg kan ta med meg erfaringen fra andre bransjer, sammen med kompetanse på struktur og mennesker, til å utvikle produksjonen vår videre, sier Svein-Roar Myklevold.

Powered by Labrador CMS