Fra venstre: Kjartan Ridderseth, Angelica Remen og Gard Michalsen.

Angelica Remen til Heia Nord-Norge: På plass som markedsfører og innholdsprodusent

– Gleder meg til å utvikle bedriften videre, og bidra til at andre finner drømmejobben sin, sier 31-åringen.

Publisert Sist oppdatert
Heia! Husk å følge oss på Facebook:

Angelica Remen begynte 2. mai som markedsfører og innholdsprodusent i Heia Nord-Norge AS. Selskapet lyste ut behov for flere folk tidligere i vår, og hadselværingen var en av dem som fikk opp øynene for muligheten:

– Det er ikke hver dag det blir lyst ut en så spennende og innholdsrik stilling, og jeg fant umiddelbart interesse for både jobben og fleksibiliteten i selskapet. Etter første intervju var det ingen tvil om at dette hadde jeg lyst til å være med på, sier 31-åringen.

– Og nå som jeg har kommet i gang, ser jeg at potensialet er veldig stort, og gleder meg til å få være med å utvikle konseptet videre. Vi får være med på å utvikle og hjelpe store og små virksomheter i nord i jakt etter flinke folk. Samtidig som vi jobber med mennesker fra hele landet, og bidrar til at noen av dem finner drømmejobben, fortsetter Remen.

Angelica bor og jobber på Stokmarknes i Vesterålen. Hun studerer samtidig ved Høyskolen Kristiania i Bergen.

Solid og variert bakgrunn

Remen har en solid erfaring med bakgrunn fra blant annet fotografi, salg, handel og digital markedsføring. Det siste året har hun jobbet som digital kreatør og rådgiver i Nettrakett.

For Heia Nord-Norge var nettopp bakgrunnen og kombinasjonen interessant, sier daglig leder Gard Michalsen:

– Det er kanskje en klisjé, men vi trenger folk som er litt «poteter». Heia Nord-Norge er både et rekrutteringsbyrå og en jobbportal, og vi har store ambisjoner om vekst på flere fronter. Da er vi avhengig av noen som kan løse mange forskjellige oppgaver fra den ene dagen til den andre.

– Og så er det viktig med et engasjement og forståelse for det konseptet vi prøver å bygge. Der leverte Angelica også veldig solid i forkant, og har fortsatt med det nå som hun har begynt hos oss, sier Michalsen.

Hoppet rett ut i det

Etter noen uker i jobben bekrefter Angelica Remen beskrivelsen av en variert arbeidshverdag:

– Man kommer som alltid i jobb med mange forventninger og stor spenning, og jeg ble ikke skuffet. Heia Nord-Norge er en fest fra morgen til kveld, akkurat som forventet!

– Onboardingen har vært sømløs, oppstarten god og læringskurven like bratt som Hallartinden. Det er akkurat som det skal være: Hopp ut i det og rett på, fortsetter hun.

Sammen med partnerne Kjartan Ridderseth og Gard Michalsen teller selskapet nå tre ansatte, og flere er på vei inn i nær framtid.

Ta gjerne kontakt!

Angelica Remen når du på e-post eller ‭958 68 201‬. Hun kan hjelpe deg med både stillingsannonser, markedsføring og andre tjenester rundt din merkevarebygging.

Powered by Labrador CMS