Madeleine Moe gleder seg til å komme hjem til nordnorske fjell – og jobbe for å få flere til å oppdage landsdelen.

Madeleine (30) flytter hjem til Harstad. Nå skal hun jobbe for å få enda flere til å se mot nord

Heia Nord-Norge vokser videre: Etter ferien er ansatt nummer fire på plass, når Madeleine Moe begynner som innholdsprodusent og markedsfører.

Heia! Husk å følge oss på Facebook:

– Etter ti år i Trøndelag ble savnet etter Nord-Norge for stort. Det er jo i nord jeg hører hjemme, og det føles veldig godt og riktig å vende tilbake!

I vinter ble det klart at Madeleine og samboeren Markus for alvor begynte å planlegge å flytte hjem. Han fikk jobb hos Equinor i hjembyen, Madeleine begynte å se etter relevante jobber i området.

Den fant hun:

– Da Heia Nord-Norge lyste ut stilling var jeg ikke i tvil om at jeg måtte søke. Varierte arbeidsoppgaver, mulighet å hjelpe både arbeidsgivere og fremtidige arbeidstakere, og synliggjøre spennende karrieremuligheter på en utradisjonell måte var bare noe av det jeg falt for, sier hun.

– Nå ser jeg fram til å jobbe med en nytenkende og kreativ gjeng, som er med på å bidra til vekst og utvikling i en fantastisk landsdel!

Markedsføring og medier

Madeleine har over fem års erfaring som markedsrådgiver i Trønder-Avisa.

Hun har en bachelorgrad i medievitenskap fra NTNU, og ellers solid arbeidserfaring fra handel og service.

Nå skal hun bruke all erfaring, og ny kunnskap, til å markedsføre jobbmuligheter og bedrifter i nord:

– Jeg tar med meg kunnskapen jeg har fått over flere år, men gleder meg kanskje aller mest til å lære nye ting, produsere spennende innhold og ikke minst bli kjent med folk, næringsliv og arbeidsgivere i hele landsdelen!

Trenger du hjelp til rekruttering eller markedsføring? Les mer om våre tjenester!

Det ett år unge oppstartsselskapet var tydelig i utlysningen på at de inviterer til en bedrift hvor alle må være litt poteter. Den beskjeden skremte ikke Madeleine; heller tvert i mot:

– Som selveste Pippi så fint sa det: Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!

Spår videre vekst

Nettopp denne egenskapen var viktig, bekrefter partner og daglig leder Gard Michalsen i Heia Nord-Norge:

– Vi er en litt unik kombinasjon av rekrutteringsbyrå og jobbportal, hvor produkter og metoder utvikler seg hele tida. Samtidig har vi store ambisjoner om vekst. Og er avhengig av ansatte som kan løse mange forskjellige oppgaver, fra den ene dagen til den andre, sier han.

– Engasjement og forståelse for konseptet vi prøver å bygge er selvsagt også viktig. Det har Madeleine mye av. Og vi gleder oss til å se resultatet av det utover høsten!

Tidligere i år begynte Angelica Remen også i Heia Nord-Norge. Sammen med gründerne Kjartan Ridderseth og Gard Michalsen teller selskapet snart fire ansatte.

Og flere kan det bli fremover:

– Vi opplever stor vekst og etterspørsel etter alle våre tjenester. Det er ingenting som tyder på at dette toget stopper med det første, sier Michalsen.

Powered by Labrador CMS