Standing,Chairs,In,A,Row,,Yellow,Chair,Stands,Out,Among

Våre tjenesterNord-Norges største utfordring er kompetanse og arbeidskraft. Her er det ingen snarveier som virker over tid. Dette må møtes med langsiktig strategisk merkevarebygging (Employer Branding).

Med økt synlighet kan nordnorske arbeidsgivere ta en sterkere posisjon i arbeidsmarkedet. Og snakke til kandidater ved å fortelle historien om mulighetene.

Denne synligheten og posisjoneringen må følges opp i et strategisk arbeid med rekruttering. Alt dette kan Heia Nord-Norge bistå med.

De syntes annonsen var så bra at de ikke kunne la være å søke!

Janne Sommerseth, oppvekstsjef i Lurøy 

Synlighet: Innhold

 

Gjennom engasjerende innhold er målet å gi passive kandidater et innblikk i virksomheten og mulighetene. Og dermed starte en prosess for et mulig framtidig jobbskifte.

På Heia Nord-Norge presenteres din stilling i et visuelt format som skiller seg ut. Dette kan vi kombinere med intervju, bedriftspresentasjon, lyd og video – alt for å skape dypere interesse og forståelse.


Les mer om våre stillingsprodukter
og bedriftsprofil på Heia Nord-Norge
Norges Brannskole brukte Heia Nord-Norge til våre mange utlysninger i 2021, på både innholdsmarkedsføring og stillingsannonser. Samarbeidet og synligheten har vært veldig god for oss, og vi traff blink med våre nyansatte!

Berit Stemshaug, seksjonssjef Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

 

Synlighet: Distribusjon

 

Denne historien må vises til kandidatene du ønsker nå. Målet er å nå ut til dem gjennom både egne kanaler og målrettet markedsføring i sosiale medier.

Gode distribusjon er avhengig av godt innhold, en troverdig avsender – og riktig bruk av teknologien. I motsetning til datadrevet kandidatsøk, gjør vi manuelle, menneskelige vurderinger for alle kampanjer.


 

Rekruttering

 

Heia Nord-Norge mener solid forståelse av strategi og jobbinnhold er viktig for alle gode rekrutteringsprosesser. Derfor er grundig dialog med arbeidsgiver alltid første steg.

I vårt arbeid henger også rekruttering og synlighet uløselig sammen. Historiefortellingen åpner for den gode dialogen med de beste kandidatene.

Samtidig skal en god prosess løfte ansettelser fra magefølelse til kompetansefokus. Derfor følger vi DNV-GLs sertifiserte standard for rekruttering.


Les mer om rekruttering,

ta kontakt med [email protected]
eller trykk her for å booke et møte 

Strategisk rådgivning

 

Den enkelte prosess har gjerne et kortsiktig mål – men bør bygge på en strategi og plan. Og alt dere gjør påvirker virksomhetens merkevare, deres «Employer Brand».

For virksomheter i Nord-Norge er det spesielt viktig å bygge posisjon som attraktiv arbeidsgiver, og kommunisere hvilke fortrinn dere kan tilby de beste kandidatene.

Vi jobber strategisk med arbeidsgivere over tid for å styrke deres posisjon. Våre råd handler ikke bare om synlighet på Heia Nord-Norge. Svaret vil ofte være en kombinasjon av egne kanaler, betalte plasseringer og medieomtale.


Ta kontakt med [email protected]
eller trykk her for å booke et møte

Følg oss på sosiale medier:

Facebook   |  LinkedIn   |  Instagram

Powered by Labrador CMS